امروز: Sat 07 Dec 2019 برابر با 07 December 2019

برگزاری جشنواره ورزشی پاییزه درون دانشگاهی دانشجویان خواهر موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی با محوریت نشاط و ارتقای سلامت

• Monday, 02 Dec 2019

جشنواره ورزشی پاییزه درون دانشگاهی دانشجویان خواهر موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی با محوریت نشاط و ارتقای سلامت برگزار گردید
✳️ این جشنواره در آستانه گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو برگزار شد.
در ابتدای جشنواره مسئول امور تربیت بدنی موسسه ، ورزش را یکی از اصلی ترین شاخص های سلامت مخصوصا در خانم ها دانست و اشاره کرد که طبق آمارها و مقالات موجود ، کم تحرکی دختران و مادران دو برابر مردان گزارش شده است.
این جشنواره به همت امور فرهنگی و ورزشی موسسه و با نهایت همکاری استاد گرامی خانم شرف دوست در قالب رشته های آمادگی جسمانی ، والیبال و داژبال برگزار گردید.
استاد شرف دوست نیز افزود در برگزاری چنین جشنواره هایی به دنبال تقویت روحیه تعاون ، ایجاد هماهنگی میان دستگاه عصب و عضله و ارتقاء در فاكتورهای آمادگی جسمانی ( استقامت - قدرت - سرعت - توان - چابكی - عمل و عكس العمل - تعادل - انعطاف) بودیم.

امور  تربیت بدنی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی