امروز: Sat 07 Dec 2019 برابر با 07 December 2019

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی اولیه با بورس توسط کارگزاری آگاه در موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

• Saturday, 30 Nov 2019

این کارگاه با حضور تنی چند از اساتید و کارکنان موسسه با هدف آموزش اهمیت بورس ، نشست تحلیلی بورس و نحوه افتتاح حساب و دریافت کد بورسی برگزار گردید.
در ابتدای این کارگاه امور فرهنگی موسسه با بیان اینکه در راستای رسالت دانشگاه های نسل سوم و نسل چهارم و افزایش مهارت های کارآفرینی و فرهنگ سازی بورس این کارگاه برگزار خواهد شد.
دکتر محسنی نیز در ابتدای کارگاه بر اهمیت این کارگاه تاکید کرد و افزود در راستای توسعه آگاهی اساتید جوان و همکاران و آشنایی با بازار سرمایه و دریافت مشاوره در امور بورس برگزاری چنین کارگاه هایی بسیار مهم است.
مهندس حاج حسینلو مدرس کارگاه نیز تاکید کرد که در آینده نزدیک همه باید کد بورسی داشته باشند.و بر نحوه سرمایه گذاری به روش های مستقیم و غیر مستقیم در بورس اشاره نمود.

این کارگاه با استقبال بسیار خوب اساتید مواجه شد و در آخر سوالات لازم را از مدرس دوره پرسیدند.