امروز: Fri 22 Nov 2019 برابر با 21 November 2019

برگزاری جلسه فرهنگ گسترش حجاب و عفاف

• Saturday, 02 Nov 2019

جلسه کمیته فرهنگ گسترش حجاب و عفاف به پیشنهاد امور فرهنگی و با حضور سرپرست موسسه و کارکنان گرامی برگزار شد.
در این جلسه ضمن تبیین موضوع توسط امور فرهنگی، تأکید بر لزوم رعایت قانون درخصوص عفاف و حجاب در محیط دانشگاهی، لزوم همکاری اساتید و کارکنان ، برگزاری نشست های مختلف از جمله موضوعات مورد بررسی در این جلسه بود.
در ادامه دکتر محسنی ضمن اشاره به اهمیت موضوع در قرآن و سنت معصومین علیهم السلام بر استفاده از ظرفیت دروس عمومی و معارف اسلامی برای آشنایی بیشتر دانشجویان با اصول و فرهنگ عفاف و حجاب تاکید کرد و اشاره کرد جلسه­ های مشترکی بین اساتید ، کارکنان و خود دانشجویان برگزار خواهد شد و راهکارهای مهمی مطرح خواهد شد.