امروز: Fri 22 Nov 2019 برابر با 21 November 2019

• Wednesday, 30 Oct 2019

:

نمایشگاه توانمندی های اساتید و دانشجویان عزیز موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی همزمان با روز دانشجو و هفته پژوهش ( از ۱۶ آذر به مدت دو هفته ) با محوریت ارایه آثار علمی ، هنری ، فکری - فرهنگی و کارهای ابتکاری و خلاقانه برگزار خواهد شد. اساتید محترم و دانشجویان عزیز پیشنهادات و توصیه ها و یا آثار هنری و ابتکاری خود و آشنایان و دوستان را جهت پر بار نمودن این نمایشگاه با مراجعه به امور فرهنگی و فوق برنامه در ساختمان اداری و یا به شماره تلفن های 04436241206 داخلی 18و یا همراه  09011588388 مطرح بنمایند تا با نام خود عزیزان در نمایشگاه ارایه بشود.
با تشکر.