امروز: Sat 07 Dec 2019 برابر با 07 December 2019

برگزاری جلسه ای با محوریت اربعین و پاسداشت سنت های اصیل حسینی

• Sunday, 20 Oct 2019

به مناسبت اربعین حسینی و به همت امور فرهنگی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی  جلسه ای با محوریت اربعین و پاسداشت سنت های اصیل حسینی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر محمدباقر محسنی افزود امروز شاهد یک راهپیمایی نمادین نیستیم ، این راهپیمایی پیام های بسیاری در عرصه جهانی و بین المللی دارد.
موج حضور و عزیمت دانشجویان و جوانان در این پیاده روی بی نظیر است.
مسئول امور فرهنگی موسسه نیز قبل از جلسه ضمن توضیحاتی اهمیت راهپیمایی اربعین را از کارهای بسیار مهم فرهنگی کشور دانست و اشاره کرد که از جمع اساتید و دانشجویان موسسه حدود ۲۰ نفر امسال در این راهپیمایی شرکت کردند .در پایان جلسه هم در راستای نهادینه سازی فرهنگ مطالعه بین دانشجویان و بالا بردن آگاهی های دانشجویان از واقعیات دینی و مذهبی مسابقه کتابخوانی برگزار گردید  و مقرر شد در مراسم های آتی به ۳ نفر جوایزی اهدا بشود.

(امور فرهنگی و کانون فرهنگی هنری اصحاب عاشورا موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی)