امروز: Tue 15 Oct 2019 برابر با 14 October 2019

• Thursday, 26 Sep 2019

نشست نقش آموزش عالی در دستاوردهای دفاع مقدس با محوریت دانش پژوهی و خودباوری در موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی برگزار گردید.

این نشست با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و سرود ملی شروع شد و در ابتدا خانم مهندس پاشاپور خوئی نماینده هیئت موسسین موسسه ضمن خیر مقدم گویی به میهمانان و حضار گرامی ، هفته دفاع مقدس را فرصتی ارزشمند و غنی برای گرامیداشت یاد و خاطره حماسه ها و ایثارگری ها دانست.و  در ادامه
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری خوی ، با اشاره به نقش دانشجویان، اساتید و دانشگاهیان ، تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را بسیار حائز اهمیت دانست.
دکتر تیموری با اشاره به اینکه آموزش عالی مبدا پیشرفت های علمی و مایه عزت و آبروی ملت هست و دشمن بدون تردید از مراکز علمی غافل نیست.
در ادامه معاون فرماندار افزود خدا را شاکر هستیم به برکت خون پاک شهدا و مسئولین دلسوز و اساتید گرامی هنوز روحیه و منش دوران دفاع مقدس در شهر ما و کشور ما حفظ شده است.

دکتر تیموری در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد.شهداے عزیز ما و ایثارگران ما ، کسانی هستند که از همه‌ خواسته‌های شخصی خود دل بریدند.این به زبان آسان است. فقط دل‌ بریدن از پول و مال و سرمایه نیست. دل‌بریدن از عواطف است.شهید از مهر مادر ، از سایه‌ی پدر ، از لبخند کودک ، از عشق همسر، دل می‌بُرد و به سوی انجام وظیفه حرکت می کند.
در ادامه مراسم دکتر محسنی سرپرست محترم موسسه آموزش عالی شمس تبریزی هم ضمن خوش آمدگویی به حضار گرامی، دستاوردهای دفاع مقدس را شامل دو بخش دستاوردهای همزمانی( که باعث حفظ آب و خاک و سرزمین شد) و دستاوردهای فرا دوره ای ( که توان معنوی را در ما ایجاد کرد) دانست.