امروز: Fri 13 Dec 2019 برابر با 12 December 2019

نشست صمیمی سرپرست موسسه آموزش عالی شمس تبریزی با اساتید محترم رشته حسابداری مقطع کارشناسی ارشد

• Thursday, 26 Sep 2019

در این نشست که قبل از شروع جلسات دفاع دانشجویان رشته حسابداری برگزار شد دکتر محسنی ضمن شنیدن نکته نظرات اساتید محترم بر اهمیت موضوع کیفی بخشی و کاربردی کردن پایان نامه ها اشاره کرد و افزود با راهنمایی ، مشاوره و داوری دقیق خود بر کیفیت پایان نامه ها اهتمام بورزید.در این جلسه اساتید محترم هم از حضور خود در مجموعه شمس اعلام رضایت نموده و از همه مسئولین دانشگاه که با برنامه ریزی های به موقع و دغدغه خاطر خود اقداماتی انجام داده تا دانشجویان در اسرع وقت دفاع نمایند تقدیر و تشکر نمودند.