امروز: Tue 15 Oct 2019 برابر با 14 October 2019

مراسم معارفه دکتر محمد باقر محسنی به عنوان سرپرست مؤسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

• Thursday, 19 Sep 2019

مراسم معارفه سرپرست مؤسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی در اتاق جلسات  موسسه برگزار  گردید.و در این مراسم دکتر محمد باقر محسنی به عنوان سرپرست موسسه انتخاب گردید.

این مراسم با حضور اعضای محترم هیات موسس، مسئولین محترم موسسه ،  امام جمعه محترم حاج آقا شکوری ، روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، مسئولین بسیج دانشجویی و تنی چند از  نمایندگان ادارات و حوزه علمیه و اساتید موسسه برگزار گردید.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و سرود ملی آغاز و در ادامه این مراسم حاج آقا موسوی، دکتر عادل فر ، دکتر شکراله زاده و مهندس پاشاپور خوئی ضمن عرض خیر مقدم به حضار گرامی  به  ارائه گزارش کلی از سیاست های وزارت علوم ، وضعیت فارغ التحصیلان و اساتید موسسه و مسایل فرهنگی و پژوهشی کردند و در ادامه امام جمعه محترم ضمن اشاره به فرمایشاتی از امام راحل به انتظارات از دانشگاهیان پرداخت.و همچنین به تمدن اسلامی در گام دوم انقلاب اشاره کرد و تاکید کرد که دانشگاهیان نقش اساسی دارند.در آخر مراسم دکتر محسنی به دانشگاه های پژوهش محور، جامعه محور و کارآفرین محور اشاره کرد.و فرمود به رهنمودهای همه مسئولین نیازمندیم.