امروز: Fri 22 Nov 2019 برابر با 21 November 2019

اطلاعیه مهم آخرین مهلت دفاع از پایان نامه ارشد

• Wednesday, 11 Sep 2019

اطلاعیه:
آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال دوم (98-97):

قابل توجه دانشجویانی که پایان نامه اخذ نمودند ، جهت اعلام آمادگی دفاع از پایان نامه و تعیین تاریخ دفاع فقط تا بیست و سه شهریورماه فرصت دارند  به آموزش مراجعه نمایند بدیهی است که مسئولیت تاخیر به عهده دانشجو می باشد.
تذکر: در هنگام مراجعه به آموزش ارائه فرم های امضا شده اساتید راهنما و مشاور جهت دفاع از پايان نامه (تهیه شده از سایت دانشگاه) ضرورت دارد.
در صورتی که پایان نامه از لحاظ علمی مورد تأیید استاد راهنما باشد ، دانشجو می تواند پس از تهیه نسخه پرینت شده از کل پایان نامه،  نسبت به انجام امورات دفاع اقدام نماید.
آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال دوم (98-97) در زمان های معین شده قبلی در شهریور ماه می باشد. ولی دانشجویان فقط تا بیست و سه شهریور ماه فرصت دارند جهت مراحل دفاع اقدام نمایند در غیر این صورت پایان نامه یک ترم تمدید خواهد شد.