امروز: Fri 13 Dec 2019 برابر با 12 December 2019

ثبت نام متقاضیان جذب هیأت علمی در دانشگاه‌ها و مؤسسات تابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری از ۲۶ شهریورماه

• Monday, 22 Jul 2019

براساس جدول زمانی فراخوان جذب هیأت علمی مرداد ماه ۹۸، ثبت نام متقاضیان جذب هیأت علمی در دانشگاه ها و مؤسسات تابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری از ۲۶ شهریورماه آغاز شده و تا ۶ مهر ۹۸ ادامه خواهد داشت.

اعلام نیاز دانشگاه‌ها به هیئت علمی از ۱۹ مردادماه ۹۸ (همزمان با شب عرفه) آغاز شده و تا ۴ شهریورماه ۹۸ ادامه خواهد داشت در این مدت دانشگاه ها فرصت دارند تا اعضای هیئت‌علمی مورد نیاز خود در سال جدید را اعلام کنند.

براساس جدول زمانی فراخوان جذب هیأت علمی مرداد ۹۸، مرکز نظارت از ۵ شهریور الی ۱۶ شهریور ۹۸ اعلام نیاز دانشگاه ها و تخصیص ظرفیت لازم را بررسی خواهد کرد.

دانشگاه‌ها نیز از ۲۰ تا ۲۵ شهریورماه فرصت دارند که نیاز خود را با تأییدیه مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی تطبیق دهند.

فراخوان جذب هیئت‌علمی از ۲۶ شهریورماه توسط مرکز جذب اعضای هیئت علمی آغاز و تا ۶ مهر ۹۸ ادامه خواهد داشت.

فرآیند رسیدگی در دانشگاه‌ها از ۱۳ مهرماه آغاز و تا ۱۳ دی‌ماه ادامه خواهد داشت.

بررسی مرکز جذب و طرح پرونده ها در هیئت مرکزی جذب از ۱۴ دی‌ماه آغاز و تا ۲۹ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.