امروز: Sun 21 Jul 2019 برابر با 20 July 2019

نشست تبیین نقش جوانان در گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه شمس تبریزی خوی

• Saturday, 20 Apr 2019

همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (ع) و هفته جوان و در آستانه نیمه شعبان نشست صمیمی با عنوان تبیین نقش جوانان در گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه شمس تبریزی خوی برگزار گردید.
در این نشست اساتید محترم آقای مهندس انوری و خانم دکتر عادلی نیا ضمن تبریک اعیاد شعبان  بر ویژگی های جوان تراز گام دوم انقلاب اشاره کردند و در ادامه بر اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب و نقش جوانان تاکید کردند.در ابتدای این نشست محبوبی ضمن خیر مقدم گویی خدمت اساتید گرامی و دانشجویان عزیز ، با اشاره به اینکه مسئولین محترم دانشگاه شمس تبریزی از برگزاری نشست های علمی ، فرهنگی حمایت می کنند افزود در سال جدید همانند سال های قبل بر آگاه سازی عمومی دانشجویان در کنار مسائل آموزشی و پژوهشی بیشترین بها داده خواهد شد.
ویژگی های جوان تراز گام دوم انقلاب عبارتند از :مومن و انقلابی، مسئولیت پذیر ، فداکار ، هوشیار ، محقق و پژوهشگر، پایکار  و با همت بلند و اراده استوار مسائل و مشکلات را حل میکند.