امروز: Sat 20 Apr 2019 برابر با 20 April 2019

• Thursday, 21 Mar 2019

یا مقلب القلوب و الابصار
دانشجویان عزیز ، کارکنان گرامی و اساتید محترم ، و دانش آموختگان گرانقدر دانشگاه
بهار ، فصل شکوفه و رویش است ، نشانه ای کامل از آفرینش، از زندگی ، و از تجلی روح الهی در طبیعت ، شاید این نشانه است برای انسان که خود را همساز و یکسان با طبیعت کند ، و با کنار زدن فصل سرما و سردی ، به گرمای معنویت و شکوه طبیعت خداوندی رو آورد؛ دعای زیبای ابتدای سال نیز نماد چنین تحول و انقلاب روحی و معنوی انسان است.
حول حالنا الی احسن الحال؛
دانشگاه شمس تبریزی همچون گذشته ، نقش و رسالت خود را در تحقق سرآمدی علمی و اثربخشی اجتماعی بیش از پیش ایفا کند. حرکت در این مسیر نیازمند همت، همه جانبه نگری، امیدواری، و تحرک علمی و تلاشی خستگی ناپذیر است.
به همه عزیزان افتخار و مباهات می کنیم ، و اطمینان داریم قلب و دل همه اعضا در هر جایی از زمین خدا، همواره و همیشه برای دانشگاه، مردم عزیز ایران ، و سرزمین مقدس ایران می تپد.
به امید روزهای خوب و بهتر؛
سالی پر از خیر و برکت برای همه خواهران و برادران عزیزم آرزومندیم.
مدیریت و هیات موسس موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی