امروز: Tue 15 Oct 2019 برابر با 14 October 2019

اجرای طرح خداپسندانه یلدای مهربانی برای تکریم نیازمندان واقعی به همت دانشگاه شمس تبریزی خوی

• Saturday, 05 Jan 2019
اجرای طرح خداپسندانه یلدای مهربانی برای تکریم نیازمندان واقعی به
 همت دانشگاه شمس تبریزی خوی

به همت کارگروه فرهنگی اجتماعی دانشگاه شمس تبریزی خوی طرح خداپسندانه که مشتمل بر سلسله برنامه هایی برای حمایت از نیازمندان واقعی و اقشار آسیب‌پذیر بود در این دانشگاه عملیاتی شد.
همان‌گونه که در قرآن‌کریم به سنت‌های حسنه اشاره شده و یلدا نیز یکی از سنت‌های حسنه از دیرباز بوده است بنابراین باید به خانواده‌های ایتام ، بیماران صعب‌العلاج و نیازمندان واقعی کمک کنیم.
 هدف از این طرح خداپسندانه ، توزیع بسته اقلام جهت صیانت از سنت حسنه صله رحم و حمایت از اقشار ناتوان و نیازمندان واقعی بود

طرح خدا پسندانه "یلدای مهربانی" با محوریت و تلاش مسئولین دانشگاه و با مشارکت اساتید محترم ، دانشجویان گرامی و کارکنان مهربان در دانشگاه بیست و سه میلیون و هشتصد هزار ریال جمع آوری شد.و اقلام مختلف شامل روغن ، برنج ، مرغ – البسه دخترانه و پسرانه – کاپشن – حلوا و پشمک – میوه و موارد مشابه بود که به بیش از ۱۵خانواده که از نیازمندان واقعی و مستحق بودند رسید. و کام نیازمندان واقعی شهرمون شیرین شد.

جهت رعایت کرامت انسانی و عزت نفس این عزیزان از انتشار عکس های بیشتر و چهره این عزیزان خودداری گردید