امروز: Thu 26 Apr 2018 برابر با 26 April 2018

اطلاعیه ها

همزمان با هفته پژوهش و فناوری جلسات دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد در دانشگاه شمس تبریزی برگزار گردید

• Sunday, 17 Dec 2017

در این جلسات که با حضور اساتید محترم راهنما – داور و مشاور برگزار گردید. دکتر شکرالله زاده ضمن تبریک هفته پژوهش  و پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری ، زیر بنای تولید و اشتغال اشاره کرد و بر اهمیت رشته حسابداری مدیریت تاکیدکرد.
وی افزود فارغ التحصیلان این رشته با کاربردی کردن پایان نامه های خود می توانند در زمینه ارتباط با صنعت ورود پیدا بکنند.و امروز دانشگاه شمس تبریزی حمایت های لازم را از این عزیزان انجام میدهد.
لازم به توضیح است که امروز آقایان ناصر زارعی - توکل فتح الهی - مهرداد رضایی و خانم ها شعبانلویی و خوشمرام از پایان نامه خود با راهنمایی و داوری آقایان دکتر لطفی ، دکتر رضازاده – دکتر مولایی و دکتر شکرالله زاده دفاع کردند./.