امروز: Wed 19 Dec 2018 برابر با 18 December 2018

افتتاحیه سالن ورزشی دانشگاه شمس تبریزی همزمان با روز دانشجو و میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) – هفته وحدت

• Saturday, 09 Dec 2017

طی مراسمی با حضور مرجع عالیقدر آیت الله بطحایی گلپایگانی ،  نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و استاد حوزه و دانشگاه  و با حضور جمعی از دانشجویان عزیز و اساتید گرامی دانشگاه شمس تبریزی خوی  و همچنین روحانیون و فرهیختگان حوزه های علمیه شهرستان و اداره تبلیغات خوی سالن ورزشی دانشگاه شمس تبریزی افتتاح گردید.این مراسم که همزمان با هفته وحدت و در آستانه روز دانشجو برگزار شد. مورد استقبال پرشور دانشجویان قرار گرفت و بعد از افتتاح سالن و قرائت آیاتی از کلام الله مجید  به صورت نمادین تیم فوتسال منتخبی از دانشجویان عزیز دانشگاه اقدام به تمرین در حضور مهمانان گرامی پرداختند و در ادامه دکتر شکرالله زاده ضمن خیر خوش آمد گویی به حاضرین در سالن توضیحاتی در مورد روند آماده نمودن سالن ورزشی ارایه داد و از همه زحمت کشان و عوامل اجرایی تقدیر و تشکر کرد. و به رسم احترام و مرام پهلوانی افتخار نامگذاری سالن ورزشی بنام پوریای ولی را داد.در ادامه مهمان ویژه مراسم ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم و امام جعفر صادق (ع) و تبریک روز دانشجو به دانشجویان عزیز ، آموزش اصولی را ملاک اصلی دانست.دکتر بطحایی گلپایگانی با اشاره به وحدت این موضوع را بسیار مهم دانست و تاکید کرد./.