امروز: Fri 22 Jun 2018 برابر با 22 June 2018

اطلاعیه ها

نشست صمیمی آیت الله بطحایی گلپایگانی با جمعی از کارکنان و اساتید دانشگاه شمس تبریزی خوی

• Saturday, 09 Dec 2017

در این نشست صمیمی که بیش از دو ساعت به طول انجامید آیت الله بطحایی با اشاره به اینکه بیش از 46 سال در کار تدریس در حوزه و دانشگاه هستم از حضورش در دانشگاه شمس تبریزی بسیار خوشحال بود و با اشاره به اینکه . امام صادق علیه السلام فرمودند: «معلم الخیر تستغفر له دواب الارض وحیتان البحر و کل صغیر و کبیر فی ارض الله و سمائه؛ تمام موجودات زمین و ماهیان دریا و هر کوچک و بزرگی در زمین و آسمان خدا، برای تعلیم دهنده خوبی طلب آمرزش می‌کنند. »و در ادامه به کیفیت در کنار کمیت نیز اشاره کرد.و در مجموع امکانات و خدمات ارایه شده آموزشی و پژوهشی به جوانان را در این دانشگاه بسیار عالی ارزیابی کرد.و افزود رشته های بسیار خوب و کاربردی در دانشگاه دارید و اگر سایه شوم استعمار از دانشگاه ها و حوزه ها برداشته شده در سایه آموزش و آگاهی و بلد بودن نقشه راه هست.
در ادامه این نشست صمیمی دکتر شکرالله زاده ضمن معرفی همکاران مجموعه دانشگاه شمس تبریزی از حضور خالصانه این مرجع عالیقدر کمال تشکر و قدردانی را کرد.و توضیحات مبسوطی نسبت به تفاهم نامه هایی که دانشگاه شمس تبریزی با پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی وزارت علوم و تفاهم نامه با دانشگاه ادیان و مذاهب منعقد کرده است را داد . در پایان با اهدای لوح تقدیر و کتاب ضرب خوی و تابلوی ارزشمندی که به قلم همکارمون آقای مهندس احمد غفاری به تحریر درآمده بود و منقش به سوره إِنَّا أَنزَلْنَاهُ ... بود.از این عالم ربانی تجلیل شد.