امروز: Thu 26 Apr 2018 برابر با 26 April 2018

اطلاعیه ها

دیدار مسئول بسیج اساتید و بسیج دانشجویی شهرستان خوی با آیت الله بطحائی گلپایگانی در دانشگاه شمس تبریزی خوی

• Saturday, 09 Dec 2017

دیدار مسئول بسیج اساتید و بسیج دانشجویی شهرستان خوی با آیت الله بطحایی گلپایگانی در دانشگاه شمس تبریزی خوی
در این دیدار صمیمی و دوستانه دکتر شکراله زاده از اقدامات و تلاش های برادر پاشایی و همکاراناشون در بسیج تشکر کرد.و آقای پاشایی نیز در مورد نگاه راهبردی به مسایل فرهنگی مطالبی را فرمودند و تاکید کرد که باید در این زمینه جهادی کار بکنیم.دکتر بطحائی گلپایگانی نیز خدمت برای جوانان و همراهی با آن ها را بسیار ارزشمند دانست و افزود بنده نیز این کارهای جهادی شما در اردوهای جهادی و حلقه های صالحین را تحسین میکنم./.