امروز: Fri 22 Jun 2018 برابر با 22 June 2018

بیانیه دانشگاه شمس تبریزی به مناسبت ۱۶ آذر ، روز دانشجو

• Saturday, 09 Dec 2017

بیانیه دانشگاه شمس تبریزی به مناسبت ۱۶ آذر ، روز دانشجو
دانشگاه شمس تبریزی به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مبارز با استکبار در 16 آذر 1332 بیانیه ای صادر کرد.
متن کامل بیانیه به شرح ذیل است:
16 آذر، یکی از روزهای افتخارآمیز تاریخ ایران و نماد مبارزه با استکبار است که در آن، جوانان آزادمرد و آگاه پرچم بیزاری از تاریکی ها، ظلم، استبداد و استکبار را بر دوش کشیده و چراغ بیداری و آزادی خواهی را روشن نگه داشتند.
در چنین روزی مهدی شریعت رضوی، مصطفی بزرگ نیا و احمد قندچی، در اعتراض به سفر نیکسون به کشور و اعطای دکترای افتخاری به وی در دانشگاه تهران، در برابر گلوله های رژیم منحوس پهلوی سینه سپر کردند و عهدنامه خود با اسلام و مبارزه با ظالمان را با سرخی خونشان امضاء کردند تا پایه های زنگار گرفته حکومت 2500 ساله طاغوت به لرزه بیفتد.
آری! دانشجو نماد زلالی، پاکی، آرمانخواهی، بیداری و مظهر تحولات اساسی در جامعه است؛ مضامینی همچون«استقلال» و «آزادی» بواسطه همین جوانان پرشور معنی پیدا می کند؛ توسعه و تعالی کشور در ساحت های علمی، پژوهشی، فرهنگی، اقتصادی و ... مدیون جوانان پرتوان، خلاق و استکبارستیز است.
16 آذر، یادآور دلیری دانشجویان و روز تکریم از این قشر نخبه جامعه است. این چشمه جوشان استعداد ، همچنان سر زنده  است و هر زمان که نیاز کشور اقتضاء کند ، با وجود خویش درخت آزادی را آبیاری        می کنند ؛چنانچه در امتداد آن علی محمدی ها ، احمدی روشن ها ، قشقایی ها و شهریاری ها سر بر      می آورند و این امر نشان می دهد که دانشجویان و دانشگاهیان ، همچنان در تمام صحنه های حساس کشور حضوری تاثیرگذار دارند.
دانشگاه شمس تبریزی ضمن پاسداشت 16 آذر و تبریک این روز به آحاد دانشجویان ، بویژه دانشجویان دانشگاه شمس، انتظار دارد دانشجویان عزیز همچون همیشه در کنار تعلیم ، تزکیه و حساسیت به تحولات کشور و جامعه را نیز وجهه همت خود قرار دهند و برای همیشه ، عَلَم آزادگی و استکبارستیزی را برافراشته نگه دارند.