امروز: Tue 17 Jul 2018 برابر با 17 July 2018

اطلاعیه ها

جلسه هم اندیشی روسای دانشگاه های غیر دولتی استان آذربایجان غربی به میزبانی دانشگاه شمس تبریزی خوی برگزار شد.

• Thursday, 13 Jul 2017

در این جلسه دکتر شکرالله زاده با اشاره به موضوعات فرهنگی، علمی، اجتماعی، اقتصادی و تاثیرگذاری این موضوعات در جامعه ،  آمادگی دانشگاه شمس تبریزی را برای تعامل و تبادل همه جانبه اعلام کرد و افزود در طول ماه های اخیر نیز در دانشگاه شمس تبریزی  اقدامات و برنامه های بسیار خوبی در راستای رشد و اعتلای فرهنگ این مرز و بوم انجام شده است .
دکتر پیر محمدی دبیر شورای هماهنگی دانشگاه های غیر دولتی گزارشی از آخرین تصمیمات و اقدامات صورت گرفته در ماه های اخیر را ارایه کرد. و در ادامه روسای دانشگاه های حاضر در جلسه به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل و مشکلات جاری پرداختند.در حال حاضر در سطح استان آذربایجان غربی 12 دانشگاه غیر دولتی مشغول فعالیت هستند.