امروز: Fri 13 Dec 2019 برابر با 12 December 2019

در آستانه هفته پژوهش و فناوری از اساتید برگزیده و برتر تجلیل به عمل آمد.

پژوهش نیاز امروز و ضرورت فردا است.

در این مراسم از اساتید بزرگوار ، دکتر پسیان - دکتر غرایمی -  دکتر سلطان بیگی و دکتر حاجی قاسملو به عنوان پژوهشگر ، اساتید برتر و صاحب مقاله بنام موسسه در همایش ها و مجلات مختلف و همچنین دکتر یاسین خلیل لو ( استاد فعال در جهت ارتباط با صنعت)، دکتر سجاد امام ویردی (استاد برتر اخلاق)  ، دکتر کبری عادلی نیا (استاد فعال فرهنگی اجتماعی) ، استاد مژگان شرف دوست (فعال ورزشی در جشنواره) تجلیل به عمل آمد.

بدون پژوهش تصمیم نگیریم.

همزمان با روز دانشجو و مراسم بزرگداشت آن از دانشجویان برگزیده و رتبه برتر آموزشی ،  فرهنگی و ورزشی تجلیل به عمل آمد.
در این مراسم از ۱۷ دانشجوی برتر و برگزیده تجلیل به عمل آمد.

مراسم گرامیداشت روز دانشجو و بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری در موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

در این مراسم آقایان دکتر پویامنش و دکتر مقدم ،  پیرامون اهمیت بزرگداشت روز دانشجو ،  پژوهش و فناوری و نقش جوانان در بیانیه گام دوم انقلاب سخنرانی نمودند.

و خانم مهندس پاشاپور و آقای دکتر محسنی ضمن تبریک و خیرمقدم گویی به حضار بر کاربردی کردن علم و تحقیقات تاکید کردند.

این مراسم با استقبال بی نظیر دانشجویان و اساتید برگزار گردید.

بازدید مهمانان گرامی ، مسئولین محترم ، اساتید بزرگوار و دانشجویان عزیز از نمایشگاه کتاب و دست سازه های هنری دانشجویان و هنرمندان جوان

افتتاح سومین نمایشگاه کتاب ، توانمندی ها و دست سازه های هنری در موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی.

افتتاح نمایشگاه با حضور دکتر پویامنش و دکتر مجید مقدم و حضور پرشور اساتید بزرگوار  و دانشجویان عزیز.

به مناسبت روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان برتر ، و هفته پژوهش و تجلیل از اساتید گرامی مراسمی با حضور اساتید ؛ دانشجویان و همکاران گرامی در محل آموزش عالی شمس تبریزی برگزار خواهد شد .

سومین نمایشگاه کتاب ، توانمندی ها و دست سازه های هنری
همزمان با روز دانشجو ، هفته پژوهش و حمایت از رونق تولید

Saturday, 07 December 2019 08:44

روز دانشجو گرامی باد

Written by

جشنواره ورزشی پاییزه درون دانشگاهی دانشجویان خواهر موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی با محوریت نشاط و ارتقای سلامت برگزار گردید
✳️ این جشنواره در آستانه گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو برگزار شد.
در ابتدای جشنواره مسئول امور تربیت بدنی موسسه ، ورزش را یکی از اصلی ترین شاخص های سلامت مخصوصا در خانم ها دانست و اشاره کرد که طبق آمارها و مقالات موجود ، کم تحرکی دختران و مادران دو برابر مردان گزارش شده است.
این جشنواره به همت امور فرهنگی و ورزشی موسسه و با نهایت همکاری استاد گرامی خانم شرف دوست در قالب رشته های آمادگی جسمانی ، والیبال و داژبال برگزار گردید.
استاد شرف دوست نیز افزود در برگزاری چنین جشنواره هایی به دنبال تقویت روحیه تعاون ، ایجاد هماهنگی میان دستگاه عصب و عضله و ارتقاء در فاكتورهای آمادگی جسمانی ( استقامت - قدرت - سرعت - توان - چابكی - عمل و عكس العمل - تعادل - انعطاف) بودیم.

امور  تربیت بدنی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

طی جلسه ای در موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی آقای زکریا گل صنم لو به عنوان مسئول حراست موسسه معرفی و از زحمات آقای مهندس عباس محمدزاده تجلیل به عمل آمد.

"اللهم احرسنی بحراستک و احفظنی بحفظک "