امروز: Sun 21 Jul 2019 برابر با 20 July 2019

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد  آندسته از دانشجویانی که واحد پایان نامه را در نیمسال جاری اخذ نموده اند هر چه سریعتر تا تاریخ 98/03/15 پروپوزال خود را با تائید اساتید راهنما و مشاور در سایت ایرانداک ثبت نموده و یک نسخه از پروپوزال خود را تحویل آموزش نمایند.

همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (ع) و هفته جوان و در آستانه نیمه شعبان نشست صمیمی با عنوان تبیین نقش جوانان در گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه شمس تبریزی خوی برگزار گردید.
در این نشست اساتید محترم آقای مهندس انوری و خانم دکتر عادلی نیا ضمن تبریک اعیاد شعبان  بر ویژگی های جوان تراز گام دوم انقلاب اشاره کردند و در ادامه بر اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب و نقش جوانان تاکید کردند.در ابتدای این نشست محبوبی ضمن خیر مقدم گویی خدمت اساتید گرامی و دانشجویان عزیز ، با اشاره به اینکه مسئولین محترم دانشگاه شمس تبریزی از برگزاری نشست های علمی ، فرهنگی حمایت می کنند افزود در سال جدید همانند سال های قبل بر آگاه سازی عمومی دانشجویان در کنار مسائل آموزشی و پژوهشی بیشترین بها داده خواهد شد.
ویژگی های جوان تراز گام دوم انقلاب عبارتند از :مومن و انقلابی، مسئولیت پذیر ، فداکار ، هوشیار ، محقق و پژوهشگر، پایکار  و با همت بلند و اراده استوار مسائل و مشکلات را حل میکند.