امروز: Sat 07 Dec 2019 برابر با 07 December 2019

به مناسبت روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان برتر ، و هفته پژوهش و تجلیل از اساتید گرامی مراسمی با حضور اساتید ؛ دانشجویان و همکاران گرامی در محل آموزش عالی شمس تبریزی برگزار خواهد شد .

سومین نمایشگاه کتاب ، توانمندی ها و دست سازه های هنری
همزمان با روز دانشجو ، هفته پژوهش و حمایت از رونق تولید

Saturday, 07 December 2019 08:44

روز دانشجو گرامی باد

Written by

جشنواره ورزشی پاییزه درون دانشگاهی دانشجویان خواهر موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی با محوریت نشاط و ارتقای سلامت برگزار گردید
✳️ این جشنواره در آستانه گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو برگزار شد.
در ابتدای جشنواره مسئول امور تربیت بدنی موسسه ، ورزش را یکی از اصلی ترین شاخص های سلامت مخصوصا در خانم ها دانست و اشاره کرد که طبق آمارها و مقالات موجود ، کم تحرکی دختران و مادران دو برابر مردان گزارش شده است.
این جشنواره به همت امور فرهنگی و ورزشی موسسه و با نهایت همکاری استاد گرامی خانم شرف دوست در قالب رشته های آمادگی جسمانی ، والیبال و داژبال برگزار گردید.
استاد شرف دوست نیز افزود در برگزاری چنین جشنواره هایی به دنبال تقویت روحیه تعاون ، ایجاد هماهنگی میان دستگاه عصب و عضله و ارتقاء در فاكتورهای آمادگی جسمانی ( استقامت - قدرت - سرعت - توان - چابكی - عمل و عكس العمل - تعادل - انعطاف) بودیم.

امور  تربیت بدنی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

طی جلسه ای در موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی آقای زکریا گل صنم لو به عنوان مسئول حراست موسسه معرفی و از زحمات آقای مهندس عباس محمدزاده تجلیل به عمل آمد.

"اللهم احرسنی بحراستک و احفظنی بحفظک "

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی اولیه با بورس توسط کارگزاری آگاه در موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی
این کارگاه با حضور تنی چند از اساتید و کارکنان موسسه با هدف آموزش اهمیت بورس ، نشست تحلیلی بورس و نحوه افتتاح حساب و دریافت کد بورسی برگزار گردید.
در ابتدای این کارگاه امور فرهنگی موسسه با بیان اینکه در راستای رسالت دانشگاه های نسل سوم و نسل چهارم و افزایش مهارت های کارآفرینی و فرهنگ سازی بورس این کارگاه برگزار خواهد شد.
دکتر محسنی نیز در ابتدای کارگاه بر اهمیت این کارگاه تاکید کرد و افزود در راستای توسعه آگاهی اساتید جوان و همکاران و آشنایی با بازار سرمایه و دریافت مشاوره در امور بورس برگزاری چنین کارگاه هایی بسیار مهم است.
مهندس حاج حسینلو مدرس کارگاه نیز تاکید کرد که در آینده نزدیک همه باید کد بورسی داشته باشند.و بر نحوه سرمایه گذاری به روش های مستقیم و غیر مستقیم در بورس اشاره نمود.

این کارگاه با استقبال بسیار خوب اساتید مواجه شد و در آخر سوالات لازم را از مدرس دوره پرسیدند.

جلسه هماهنگی سومین نمایشگاه کتاب و دست سازها و توانمندی های هنری علمی دانشجویان ، اساتید و هنرمندان جوان و خلاق خوئی برگزار گردید.
در این جلسه خانم مهندس پاشاپور خوئی با اشاره به اینکه این نمایشگاه در آستانه روز دانشجو و هفته پژوهش و در راستای حمایت از رونق تولید برگزار خواهد شد.و آثار دست ساز و خلاقانه جوانان در قالب غرفه و میز به نمایش گذاشته خواهد شد.

برگزاری مراسم هفته بسیج با حضور اساتید و کارکنان موسسات آمورش عالی و دانشگاه های شهرستان خوی در مسجد بقیه ا... دانشگاه آزاد
در این مراسم حاج آقا محمدی مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد و یکی از فرماندهان بسیج در مورد ویژگی­ های بارز بسیجیان و نقش اساتید و نخبگان در بسیج مطالبی را تاکیدفرمودند.

به مناسبت هفته کتاب و کتاب خوانی جلسه ای با حضور همکاران گرامی برگزار گردید.

دکتر محسنی در این جلسه بر اهمیت مطالعه  افزود.و اشاره کرد که کتاب خواندن تاثیرات باورنکردنی روی ذهن و عملکرد انسان در زندگی شخصی و اجتماعی دارد.و مقرر شد کتاب قضاوت های امیرالمومنین (ع) به همت امور فرهنگی جهت مطالعه همکاران تهیه شود.
در ابتدای جلسه نیز امور فرهنگی موسسه  بر اقدامات انجام گرفته در موسسه نسبت به اهمیت موضوع کتاب خوانی افزود نصب المان کتاب ها در ورودی درب موسسه از کارهای بسیار ارزشمندی بود که سال قبل با تدبیر مسئولین موسسه انجام گرفت ، برگزاری مسابقه کتابخوانی در اربعین حسینی و همچنین اساتیدی که صاحب قلم هستند و چندین جلد کتب علمی و فرهنگی و اجتماعی چاپ نمودند.از کارهای فرهنگی در راستای ترویج مطالعه و فرهنگ کتابخوانی هست که تابحال انجام گرفته است.

کارگاه برنامه ریزی و طراحی تمرینات  (آقایان و بانوان) ویژه مربیان، داوران و دانشجویان تربیت بدنی به مدرسی دکتر چمن گلی مدیرکل ورزش و جوانان استان.
در این کارگاه جمعی از اساتید ، و دانشجویان علوم ورزشی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی نیز حضور داشتند.