امروز: Sat 18 Aug 2018 برابر با 18 August 2018

حضور دکتر شکراله زاده درجلسه کمیسیون پژوهش، مطالعات شورای شهر خوی

این جلسه با حضور اعضای کمیسیون،مدیران سمن های حوزه گردشگری،تولیت شمس،اتاق اصناف،شهرداری خوی و دانشگاه شمس تبریزی برگزار گردید

در ابتدای این مراسم آقای پاشایی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان خوی ضمن ارایه گزارش از برگزاری روند دوره ; از همکاری های دانشگاه شمس در برگزاری این دوره تقدیر و تشکر کرد.و در ادامه آقای ولیلو سخنران ویژه این مراسم و از هادیان سیاسی سپاه خوی تاکید کرد که دانشجو باید با بصیرت باشد.و مراقب نفوذ همه جانبه دشمنان باشیم.در این مراسم نیز دکتر شکراله زاده بر نقش جوانان در حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی مطالبی را یادآوری کرد.

پیام دکتر شکراله زاده -  بمناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی

بسم الله النور
وَالْفَجْرِ، وَلَيَالٍ عَشْرٍ، وَالشَّفْعِ وَالْوَتْرِ، وَاللَّيْلِ إِذَا يَسْرِ
موسم فجر و ظفر، بهانه‌ای است برای آنکه در یادهایمان این اندیشه متبلور شود که کارهای بزرگ، انجام شدنی است؛ اگر و فقط اگر که مردان و زنان بزرگ، عرصه را به‌دست بگیرند. بهمن 57 اگر تاریخ‌ساز شد به‌واسطه دم مسیحایی پیری فرزانه، رهبری آگاه و سیاستمداری اخلاق‌مدار بود که امام و پیشوا و مقتدای یک امت شد و امروز نیز به رغم عروج ملکوتی‌اش، راه و طریقش کماکان با هدایت و رهبری اندیشمندانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مد ظله العالی) باقی‌است.
فجرآفرینان روزهای خاطره‌انگیز انقلاب شکوهمند اسلامی، غرورآفرینانی بودند که روحشان به بلندای آسمان‌ها بود و ضمیرشان به استواری کوه که اگر چنین نبود، توحید کلمه و کلمه توحید را امکان تعریف در مختصات آن روزگار طاغوت‌زده نبود. این سبک و سیاق اندیشه که از سرچشمه زلال بارگاه ربوبی و ربانی نشات گرفته، متاثر است از تعالیم اصیل و پاک اسلام ناب محمدی(ص) که در عصر حاضر هنوز به سان چشمه‌ای جوشان، به شست‌وشوی وجدان انسان‌ها می پردازد
اکنون که در واپسین هفته‌های «سال اقتصاد مقاومتی تولیدواشتغال » هستیم، یکبار دیگر بر هدف خود در راستای القاء، توسعه و تکثیر روحیه جهادی در دانشگاه به مثابه یک فرهنگ، تاکید می‌کنیم و رجاء واثق داریم که این مهم نقشی موثر در بهبود فرایندهای اقتصادی خواهد داشت. شکی نیست که این همه در سایه یک عزم بزرگ محقق‌شدنی است اما از آنجا که سرمایه‌ای ارزشمند به نام نیروی انسانی سخت‌کوش و متخصص در کشور به وفور یافت‌شدنی است، روشن است که عملیاتی شدن آنچه که در برنامه داریم، دور از ذهن نیست.

جلسه هم اندیشی اساتید گروه کامپیوتر پیرامون آموزش مجازی و الکترونیکی برگزار گردید.در این جلسه هر یک از اساتید محترم پیرامون مسایل سخت افزاری و نرم افزاری موضوع مطالبی را مطرح کردند.