امروز: Tue 15 Oct 2019 برابر با 14 October 2019

تجلیل از دانشجوی آتش نشان به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی
از دانشجوی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی آقای علی اصغر جبارنژاد به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی تجلیل به عمل آمد . در این دیدار صمیمی دکتر محسنی از جان فشانی های آتش نشانان یادی کرد و بر اهمیت ایمنی تاکید کرد.
    سپاس خدایی را    کـه آفرينندهِ آتش اسـت
و پناه آتشنشان.

نشست نقش آموزش عالی در دستاوردهای دفاع مقدس با محوریت دانش پژوهی و خودباوری در موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی برگزار گردید.

این نشست با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و سرود ملی شروع شد و در ابتدا خانم مهندس پاشاپور خوئی نماینده هیئت موسسین موسسه ضمن خیر مقدم گویی به میهمانان و حضار گرامی ، هفته دفاع مقدس را فرصتی ارزشمند و غنی برای گرامیداشت یاد و خاطره حماسه ها و ایثارگری ها دانست.و  در ادامه
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری خوی ، با اشاره به نقش دانشجویان، اساتید و دانشگاهیان ، تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را بسیار حائز اهمیت دانست.
دکتر تیموری با اشاره به اینکه آموزش عالی مبدا پیشرفت های علمی و مایه عزت و آبروی ملت هست و دشمن بدون تردید از مراکز علمی غافل نیست.
در ادامه معاون فرماندار افزود خدا را شاکر هستیم به برکت خون پاک شهدا و مسئولین دلسوز و اساتید گرامی هنوز روحیه و منش دوران دفاع مقدس در شهر ما و کشور ما حفظ شده است.

دکتر تیموری در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد.شهداے عزیز ما و ایثارگران ما ، کسانی هستند که از همه‌ خواسته‌های شخصی خود دل بریدند.این به زبان آسان است. فقط دل‌ بریدن از پول و مال و سرمایه نیست. دل‌بریدن از عواطف است.شهید از مهر مادر ، از سایه‌ی پدر ، از لبخند کودک ، از عشق همسر، دل می‌بُرد و به سوی انجام وظیفه حرکت می کند.
در ادامه مراسم دکتر محسنی سرپرست محترم موسسه آموزش عالی شمس تبریزی هم ضمن خوش آمدگویی به حضار گرامی، دستاوردهای دفاع مقدس را شامل دو بخش دستاوردهای همزمانی( که باعث حفظ آب و خاک و سرزمین شد) و دستاوردهای فرا دوره ای ( که توان معنوی را در ما ایجاد کرد) دانست.

جلسه دفاع از پایان نامه ۱۲ نفر از دانشجویان رشته مدیریت گرایش مدیریت بازاریابی با حضور اساتید گرامی( راهنما ، مشاور و داوران داخلی و خارجی ) برگزار گردید و دانشجویان بعد از ارایه و نظرات داوری از پایان نامه خود  با موفقیت دفاع نمودند.

همکار گرامی و ارجمند سرکار خانم فرزانه گلوانی
با سلام و احترام
 بدینوسیله دفاع موفقیت آمیز و عالی از پایان نامه دوره  کارشناسی ارشد را خدمتتان تبریک عرض نموده و
 برایتان آرزوی توفیق روزافزون داریم.
امیدواریم در تمام مراحل زندگی تان همواره موفق و سربلند باشید.

بعد از دفاع موفقیت آمیز خانم فرزانه گلوانی از پایان نامه خود ، سرکارخانم مهندس پاشاپور خوئی به نمایندگی از هئیت موسسین موسسه اشاره کوتاهی به خصوصیات بارز اخلاقی و ویژگی های علمی خانم گلوانی اشاره کرد و افزود نگاه بنده و هئیت موسس همیشه بر رشد و موفقیت کارکنان مجموعه بوده و توفیقات روز افزون خانم گلوانی را از خداوند منان خواستارم.
شایان ذکر است خانم فرزانه گلوانی از همکاران اداری و فارغ التحصیلان موسسه می باشد و تلاش های  وی در مجموعه شمس تبریزی بسیار تاثیر گذار است.

همزمان با روز جمعه ۲۹ شهریورماه جلسه دفاع از پایان نامه ۱۴ نفر از دانشجویان رشته حسابداری  گرایش حسابداری مدیریت با حضور اساتید گرامی( راهنما ، مشاور و داوران داخلی و خارجی ) برگزار گردید و دانشجویان بعد از ارایه و نظرات داوری از پایان نامه خود  با موفقیت دفاع نمودند.

نشست صمیمی سرپرست موسسه آموزش عالی شمس تبریزی با اساتید محترم رشته حسابداری مقطع کارشناسی ارشد
در این نشست که قبل از شروع جلسات دفاع دانشجویان رشته حسابداری برگزار شد دکتر محسنی ضمن شنیدن نکته نظرات اساتید محترم بر اهمیت موضوع کیفی بخشی و کاربردی کردن پایان نامه ها اشاره کرد و افزود با راهنمایی ، مشاوره و داوری دقیق خود بر کیفیت پایان نامه ها اهتمام بورزید.در این جلسه اساتید محترم هم از حضور خود در مجموعه شمس اعلام رضایت نموده و از همه مسئولین دانشگاه که با برنامه ریزی های به موقع و دغدغه خاطر خود اقداماتی انجام داده تا دانشجویان در اسرع وقت دفاع نمایند تقدیر و تشکر نمودند.

پیام تبریک ، سرپرست موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی به مناسبت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۹- ۱۳۹۸
ضمن گرامیداشت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله حسین(ع) و آرزوی قبولی عزاداری‌ های تمامی مسلمین از درگاه الهی، آغاز سال تحصیلی و تقارن این ایام با هفته دفاع مقدس را به تمامی دانشگاهیان و فرهیختگان راه علم و دانش تبریک می گویم
متن کامل پیام به این شرح است

«ن وَ الْقَلَمِ وَ ما یَسْطُرُون»
«مهر» طنین دوباره دانایی و نشاط علمی برای حرکت به سوی فرداهای روشن و آغازی دیگربار برای تعلیم و تربیت است ، اینک با شروع سال تحصیلی جدید ، فصلی دوباره برای جویندگان علم و معرفت و جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم‌آموزی به ارمغان آمده و باید که با اقتدارگام‌ هایی استوارتر از قبل برای اعتلای میهن عزیزمان و فتح قله ‌های رفیع علم ، فناوری و توسعه فرهنگی و اجتماعی برداریم.
در این مسیر روشن ، همه باید به سلاح علم و تقوا و دانش و بصیرت مجهز گردیم و امید داریم همه ما در سایه‌ سار رهنمودهای رهبر معظم انقلاب (مدظلّه‌العالی)، با بهره‌گیری از فرهنگ کار و تلاش و جهاد علمی به اهداف متعالی علمی ، فرهنگی و اجتماعی دست یافته و با افتخار پرچمدار علم و دانایی در دنیا گردیم.
اینجانب آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ و شروع بهارتعلیم و تربیت را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز صمیمانه تبریک عرض نموده  و  برای همگان از درگاه پروردگار متعال ، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی ، توأم با موفقیت ، بهروزی و سعادت را خواستارم

محمد باقر محسنی
  سرپرست موسسه آموزش عالی شمس تبریزی

جناب آقای مهدی فیروزی فارغ التحصیل رشته مدیریت از موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی انتخاب جنابعالی  ، بعنوان مدیر پایانه مرزی رازی را تبریک عرض نموده و برای جنابعالی آرزوی توفیقات روز افزون را داریم.

فضاسازی محوطه موسسه به مناسبت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی
با عکس شهدا و بنر های مناسبتی...