امروز: Sat 17 Aug 2019 برابر با 17 August 2019

اطلاعیه:
آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال دوم (98-97):

قابل توجه دانشجویانی که پایان نامه اخذ نمودند ،جهت اعلام آمادگی دفاع از پایان نامه و تعیین تاریخ دفاع تا یک شهریورماه به آموزش مراجعه نمایند بدیهی است که مسئولیت تاخیر به عهده دانشجو می باشد.
تذکر: در هنگام مراجعه به آموزش ارائه فرم های امضا شده اساتید راهنما و مشاور جهت دفاع از پايان نامه (تهیه شده از سایت دانشگاه) ضرورت دارد.امكان دفاع دانشجو پس از سپری شدن 3 ماه بعد از تاریخ تصویب پروپوزال در گروه آموزشی مربوطه وجود دارد.
در صورتی که پایان نامه از لحاظ علمی مورد تأیید استاد راهنما باشد ، دانشجو می تواند پس از تهیه نسخه پرینت شده از کل پایان نامه،  نسبت به انجام امورات دفاع اقدام نماید.
آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال دوم (98-97) در زمان های معین شده قبلی در شهریور ماه می باشد. ولی دانشجویان فقط تا یک شهریور ماه فرصت دارند جهت مراحل دفاع اقدام نمایند در غیر این صورت پایان نامه یک ترم تمدید خواهد شد.

ثبت نام متقاضیان جذب هیأت علمی در دانشگاه‌ها و مؤسسات تابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری از ۲۶ شهریورماه

براساس جدول زمانی فراخوان جذب هیأت علمی مرداد ماه ۹۸، ثبت نام متقاضیان جذب هیأت علمی در دانشگاه ها و مؤسسات تابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری از ۲۶ شهریورماه آغاز شده و تا ۶ مهر ۹۸ ادامه خواهد داشت.

اعلام نیاز دانشگاه‌ها به هیئت علمی از ۱۹ مردادماه ۹۸ (همزمان با شب عرفه) آغاز شده و تا ۴ شهریورماه ۹۸ ادامه خواهد داشت در این مدت دانشگاه ها فرصت دارند تا اعضای هیئت‌علمی مورد نیاز خود در سال جدید را اعلام کنند.

براساس جدول زمانی فراخوان جذب هیأت علمی مرداد ۹۸، مرکز نظارت از ۵ شهریور الی ۱۶ شهریور ۹۸ اعلام نیاز دانشگاه ها و تخصیص ظرفیت لازم را بررسی خواهد کرد.

دانشگاه‌ها نیز از ۲۰ تا ۲۵ شهریورماه فرصت دارند که نیاز خود را با تأییدیه مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی تطبیق دهند.

فراخوان جذب هیئت‌علمی از ۲۶ شهریورماه توسط مرکز جذب اعضای هیئت علمی آغاز و تا ۶ مهر ۹۸ ادامه خواهد داشت.

فرآیند رسیدگی در دانشگاه‌ها از ۱۳ مهرماه آغاز و تا ۱۳ دی‌ماه ادامه خواهد داشت.

بررسی مرکز جذب و طرح پرونده ها در هیئت مرکزی جذب از ۱۴ دی‌ماه آغاز و تا ۲۹ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد  آندسته از دانشجویانی که واحد پایان نامه را در نیمسال جاری اخذ نموده اند هر چه سریعتر تا تاریخ 98/03/15 پروپوزال خود را با تائید اساتید راهنما و مشاور در سایت ایرانداک ثبت نموده و یک نسخه از پروپوزال خود را تحویل آموزش نمایند.

همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (ع) و هفته جوان و در آستانه نیمه شعبان نشست صمیمی با عنوان تبیین نقش جوانان در گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه شمس تبریزی خوی برگزار گردید.
در این نشست اساتید محترم آقای مهندس انوری و خانم دکتر عادلی نیا ضمن تبریک اعیاد شعبان  بر ویژگی های جوان تراز گام دوم انقلاب اشاره کردند و در ادامه بر اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب و نقش جوانان تاکید کردند.در ابتدای این نشست محبوبی ضمن خیر مقدم گویی خدمت اساتید گرامی و دانشجویان عزیز ، با اشاره به اینکه مسئولین محترم دانشگاه شمس تبریزی از برگزاری نشست های علمی ، فرهنگی حمایت می کنند افزود در سال جدید همانند سال های قبل بر آگاه سازی عمومی دانشجویان در کنار مسائل آموزشی و پژوهشی بیشترین بها داده خواهد شد.
ویژگی های جوان تراز گام دوم انقلاب عبارتند از :مومن و انقلابی، مسئولیت پذیر ، فداکار ، هوشیار ، محقق و پژوهشگر، پایکار  و با همت بلند و اراده استوار مسائل و مشکلات را حل میکند.