امروز: Wed 19 Jun 2019 برابر با 18 June 2019

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد  آندسته از دانشجویانی که واحد پایان نامه را در نیمسال جاری اخذ نموده اند هر چه سریعتر تا تاریخ 98/03/15 پروپوزال خود را با تائید اساتید راهنما و مشاور در سایت ایرانداک ثبت نموده و یک نسخه از پروپوزال خود را تحویل آموزش نمایند.

همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (ع) و هفته جوان و در آستانه نیمه شعبان نشست صمیمی با عنوان تبیین نقش جوانان در گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه شمس تبریزی خوی برگزار گردید.
در این نشست اساتید محترم آقای مهندس انوری و خانم دکتر عادلی نیا ضمن تبریک اعیاد شعبان  بر ویژگی های جوان تراز گام دوم انقلاب اشاره کردند و در ادامه بر اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب و نقش جوانان تاکید کردند.در ابتدای این نشست محبوبی ضمن خیر مقدم گویی خدمت اساتید گرامی و دانشجویان عزیز ، با اشاره به اینکه مسئولین محترم دانشگاه شمس تبریزی از برگزاری نشست های علمی ، فرهنگی حمایت می کنند افزود در سال جدید همانند سال های قبل بر آگاه سازی عمومی دانشجویان در کنار مسائل آموزشی و پژوهشی بیشترین بها داده خواهد شد.
ویژگی های جوان تراز گام دوم انقلاب عبارتند از :مومن و انقلابی، مسئولیت پذیر ، فداکار ، هوشیار ، محقق و پژوهشگر، پایکار  و با همت بلند و اراده استوار مسائل و مشکلات را حل میکند.

یا مقلب القلوب و الابصار
دانشجویان عزیز ، کارکنان گرامی و اساتید محترم ، و دانش آموختگان گرانقدر دانشگاه
بهار ، فصل شکوفه و رویش است ، نشانه ای کامل از آفرینش، از زندگی ، و از تجلی روح الهی در طبیعت ، شاید این نشانه است برای انسان که خود را همساز و یکسان با طبیعت کند ، و با کنار زدن فصل سرما و سردی ، به گرمای معنویت و شکوه طبیعت خداوندی رو آورد؛ دعای زیبای ابتدای سال نیز نماد چنین تحول و انقلاب روحی و معنوی انسان است.
حول حالنا الی احسن الحال؛
دانشگاه شمس تبریزی همچون گذشته ، نقش و رسالت خود را در تحقق سرآمدی علمی و اثربخشی اجتماعی بیش از پیش ایفا کند. حرکت در این مسیر نیازمند همت، همه جانبه نگری، امیدواری، و تحرک علمی و تلاشی خستگی ناپذیر است.
به همه عزیزان افتخار و مباهات می کنیم ، و اطمینان داریم قلب و دل همه اعضا در هر جایی از زمین خدا، همواره و همیشه برای دانشگاه، مردم عزیز ایران ، و سرزمین مقدس ایران می تپد.
به امید روزهای خوب و بهتر؛
سالی پر از خیر و برکت برای همه خواهران و برادران عزیزم آرزومندیم.
مدیریت و هیات موسس موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی