امروز: Thu 20 Feb 2020 برابر با 20 February 2020

انجمن های خیریه دنبال نگاه علمی و استفاده از ظرفیت علمی دانشگاهیان هستند.

مراسم افتتاحیه ساختمان انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی شهرستان خوی

این مراسم با حضور رئیس هیئت مدیره انجمن در کشور جناب خباززاده و امام جمعه محترم حاج آقا شکوری و جمعی از مسئولین استانی ، شهری و دانشگاهی تشکیل شد.

در این مراسم از حضور نمایندگان و مسئولین دانشگاه های شمس تبریزی خوی و آزاد خوی تجلیل شد.

در این مراسم از فیلم بهشت دور نیست نیز رونمایی شد.

امور فرهنگی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی.

فجر است و سپیده حلقه بر در زده است , روز آمده تاج لاله بر سر زده است . با آمدن امام در کشور ما , خورشید حقیقت زافق سر زده است.
دوازدهم بهمن و فرا رسیدن دهه فجر بر ملت ایران مبارک باد
 «انقلاب اسلامی، زنده و پویا در پرتو ولایت مداری ، جهاد و مقاومت»

عزاداری خیابانی و تجمع فاطمیون (سوگواره یاس نبوی)
در این مراسم جمعی از مسئولین ، اساتید و دانشجویان موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی حضور داشتند.

حاج آقا سالم خویی پیرامون فضایل و منش حضرت فاطمه (س) سخنرانی نمودند.

Saturday, 01 February 2020 11:24

جلسه هم اندیشی دی ماه 98

پرچم انقلاب به برکت فاطمیه و فرهنگ فاطمی بلند خواهد ماند.

جلسه هم اندیشی ماهانه
در این جلسه دکتر محسنی ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه بر فرهنگ فاطمی تاکید کرد.
در ادامه نیز بر جمع بندی امتحانات و تقدیر و تشکر از همکاران که به نحو احسن در برگزاری آن اهتمام ورزیدند.
در این جلسه هم اندیشی نسبت به تعیین زمان انتخاب واحد و مسایل آموزشی ، ازدواج دانشجویی ، وضعیت کانون فرهنگی هنری اصحاب عاشورای موسسه بحث ، تبادل نظر و ارائه گزارش شد.

پایان امتحانات نیم سال ۹۸۱ موسسه آموزش عالی شمس تبریزی
عرض خدا قوت و خسته نباشید خدمت همکاران محترم ، اساتید گرامی و دانشجویان عزیز

Saturday, 18 January 2020 14:42

تسلیت حادثه سقوط هواپیما

«انا للّه و انا الیه راجعون

خبر جانگداز جان باختن تعدادی از هموطنان عزیزمان در سانحه سقوط هواپیما همگان را متاثر و متالم کرد.

این مصیبت وارده را به خانواده‌های داغدار و کلیه بازماندگان تسلیت عرض نموده، از خداوند بزرگ برای آن عزیزان مغفرت الهی و برای ملت شریف و بازماندگان داغدیده صبر و استقامت در این مصیبت دردناک آرزومندیم. »

برگزاری جلسه هماهنگی امتحانات پایان نیمسال اول ۹۹-۹۸ موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

جلسه هماهنگی برای برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول ۹۹-۹۸ با حضور سرپرست موسسه ، معاونت اداری و مالی و عوامل اجرایی و همکاران گرامی برگزار شد.
در این جلسه دکتر محسنی با اشاره به فعالیت ها و تلاش های انجام شده آموزشی ، فرهنگی ،  پژوهشی در طی نیمسال جاری در موسسه  بر انسجام و همدلی کارکنان و اساتید محترم در برگزاری امتحانات پایان نیمسال تاکید کرد. در بخش دیگری از جلسه مهندس پاشاپورخوئی نگاه مسئولانه به امتحانات را عامل بهبود و رشد کمی و کیفی آموزش دانست. در ادامه نیز هر یک از عوامل اجرایی نظرات و پیشنهادات خود را برای فراهم شدن شرایط مطلوب برگزاری امتحانات پایان نیمسال بیان نمودند

گام دوم انقلاب با خون سردار سلیمانی تضمین شد.

دکتر محسنی در جلسه ماهیانه کارکنان ضمن عرض تسلیت و تبریک شهادت سردار والامقام سپهبد حاج قاسم سلیمانی ، با تاکید بر این نکته که خون پاک سردار و هم رزمانشان که در بغداد جاری شد در امتداد خونی بود که در کربلا ریخته شد.و قطعا این خون ضمانت نامه گام دوم انقلاب خواهد بود.

▪️ امور فرهنگی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی