امروز: Mon 20 Jan 2020 برابر با 20 January 2020

Saturday, 18 January 2020 14:42

تسلیت حادثه سقوط هواپیما

«انا للّه و انا الیه راجعون

خبر جانگداز جان باختن تعدادی از هموطنان عزیزمان در سانحه سقوط هواپیما همگان را متاثر و متالم کرد.

این مصیبت وارده را به خانواده‌های داغدار و کلیه بازماندگان تسلیت عرض نموده، از خداوند بزرگ برای آن عزیزان مغفرت الهی و برای ملت شریف و بازماندگان داغدیده صبر و استقامت در این مصیبت دردناک آرزومندیم. »

برگزاری جلسه هماهنگی امتحانات پایان نیمسال اول ۹۹-۹۸ موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

جلسه هماهنگی برای برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول ۹۹-۹۸ با حضور سرپرست موسسه ، معاونت اداری و مالی و عوامل اجرایی و همکاران گرامی برگزار شد.
در این جلسه دکتر محسنی با اشاره به فعالیت ها و تلاش های انجام شده آموزشی ، فرهنگی ،  پژوهشی در طی نیمسال جاری در موسسه  بر انسجام و همدلی کارکنان و اساتید محترم در برگزاری امتحانات پایان نیمسال تاکید کرد. در بخش دیگری از جلسه مهندس پاشاپورخوئی نگاه مسئولانه به امتحانات را عامل بهبود و رشد کمی و کیفی آموزش دانست. در ادامه نیز هر یک از عوامل اجرایی نظرات و پیشنهادات خود را برای فراهم شدن شرایط مطلوب برگزاری امتحانات پایان نیمسال بیان نمودند

گام دوم انقلاب با خون سردار سلیمانی تضمین شد.

دکتر محسنی در جلسه ماهیانه کارکنان ضمن عرض تسلیت و تبریک شهادت سردار والامقام سپهبد حاج قاسم سلیمانی ، با تاکید بر این نکته که خون پاک سردار و هم رزمانشان که در بغداد جاری شد در امتداد خونی بود که در کربلا ریخته شد.و قطعا این خون ضمانت نامه گام دوم انقلاب خواهد بود.

▪️ امور فرهنگی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

انالله واناالیه راجعون

“مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلا”

شهادت راه و سرنوشت مردان خداست و چه سرنوشتی بهتر و والاتر از شهادت در راه پروردگار مهربان.
شهادت سپهبد رشید اسلام ، حاج قاسم سلیمانی را به محضر مقدس حضرت ولی عصر (عج)، رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی (مد ظله العالی)، ملت قدرشناس ایران اسلامی، آحاد رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی ، خانواده معظم و علاقمندان و ارادتمندان ایشان بویژه دانشگاهیان تبریک و تسلیت عرض می نماییم.

اعضای هیات موسس موسسه، مسئولین - سرپرست موسسه - کارکنان - اساتید و دانشجویان موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام مهمی شهادت سردار بزرگ و پرافتخار اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان بویژه مجاهد بزرگ ابومهدی المهندس را تبریک و تسلیت گفتند و با تأکید بر اینکه انتقام سختی در انتظار جنایتکاران حادثه دیشب خواهد بود، خاطرنشان کردند: خط جهاد و مقاومت با انگیزه مضاعف ادامه خواهد یافت،‌همه دلبستگان مقاومت خونخواه شهید سلیمانی هستند و ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ تر خواهد کرد.

متن پیام حضرت آیت الله خامنه‌ای به این شرح است:

ملت عزیز ایران!

سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای مبارزه با شیاطین و اشرار عالم، و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت. این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیةالله ارواحنا فداه و به روح مطهر خود او تبریک و به ملت ایران تسلیت عرض میکنم. او نمونه‌ی برجسته‌ای از تربیت‌شدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همه‌ی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه‌ی او در همه‌ی این سالیان بود.با رفتن او به حول و قوه‌ی الهی کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند. شهید سلیمانی چهره‌ی بین‌المللی مقاومت است و همه‌ی دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همه‌ی دوستان -و نیز همه‌ی دشمنان- بدانند خط جهاد و مقاومت با انگیزه‌ی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است. فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد.

ملت ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ جهان اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام میکنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت می‌گویم.

سیّدعلی خامنه‌ای

۱۳ دی ماه ۱۳۹۸

مراسم گرامیداشت یوم الله ۹ دی  با حضور جمعی از مسئولین ، اساتید و دانشجویان موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی در حسینیه شیخ نوایی برگزار شد.

هفتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی در تاریخ ۷ بهمن ۱۳۹۸ تا ۸ بهمن  ۱۳۹۸

تاریخ برگزاری:۷ بهمن ۱۳۹۸ تا ۸ بهمن ۱۳۹۸

مهلت ارسال اصل مقالات:۳۰ دی ۱۳۹۸

مهلت ثبت نام در کنفرانس: ۵ بهمن ۱۳۹۸