امروز: Fri 22 Nov 2019 برابر با 21 November 2019

در این اردوی یک روزه جمعی از دانشجویان ؛ بسیجیان موسسه آموزش عالی شمس تبریزی همراه با امور فرهنگی و بسیجیان شهرستان خوی حضور یافتند و از تپه شهدای گمنام ، اردوگاه راهیان نور ، یادمان شهدای پل هوایی و مزار شهدا دیدن کردند و راویان نیز خاطره گویی نمودند.
یاد شهدا در دانشجویان و جوانان انگیزه و اراده آهنین ایجاد می نماید ، روحیه مقاومت را در آن ها بیدار خواهد کرد تا در برابر مشکلات سربلند بیرون بیایند

(امور فرهنگی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی) .روز جمعه ۱۷ آبان ماه

Monday, 04 November 2019 13:30

مراسم بزرگداشت ۱۳ آبان

حضور جمعی از مسئولین ، اساتید و دانشجویان موسسه همراه با اقشار مختلف مردم در مراسم بزرگداشت ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی( تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش آموز )

امور فرهنگی موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

جلسه کمیته فرهنگ گسترش حجاب و عفاف به پیشنهاد امور فرهنگی و با حضور سرپرست موسسه و کارکنان گرامی برگزار شد.
در این جلسه ضمن تبیین موضوع توسط امور فرهنگی، تأکید بر لزوم رعایت قانون درخصوص عفاف و حجاب در محیط دانشگاهی، لزوم همکاری اساتید و کارکنان ، برگزاری نشست های مختلف از جمله موضوعات مورد بررسی در این جلسه بود.
در ادامه دکتر محسنی ضمن اشاره به اهمیت موضوع در قرآن و سنت معصومین علیهم السلام بر استفاده از ظرفیت دروس عمومی و معارف اسلامی برای آشنایی بیشتر دانشجویان با اصول و فرهنگ عفاف و حجاب تاکید کرد و اشاره کرد جلسه­ های مشترکی بین اساتید ، کارکنان و خود دانشجویان برگزار خواهد شد و راهکارهای مهمی مطرح خواهد شد.