امروز: Tue 13 Nov 2018 برابر با 13 November 2018

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام کرد: دانشجویان واجد شرایط که برای آنها وام شهریه ثبت می شود حداکثر تا 1 ماه جهت تکمیل پرونده و ارائه ضامن فرصت دارند.

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم اعلام کرد: در راستای اجرای شیوه نامه نحوه پرداخت و بازپرداخت وام شهریه با یکی از بانک های طرف تعهد صندوق، پرداخت وام شهریه به دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی جامع علمی کاربردی و غیرانتفاعی از نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ با مشارکت و هم افزایی بانک مذکور انجام می شود.

لذا اعضای اداره رفاه دانشجویان دانشگاه‌ها ضمن مطالعه و بررسی دقیق شیوه نامه وام مذکور با راهنمایی دانشجویان از بروز اختلال در فرایند پرداخت وام شهریه پیشگیری کنند.

به منظور تسهیل و تسریع در فرایند پرداخت وام شهریه، ضروری است دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در اسرع وقت نسبت به افتتاح حساب در بانک مذکور اقدام  کنند در غیر این صورت امکان پرداخت وام به سایر حساب‌های دانشگاه میسر نخواهد بود.

دانشجویان واجد شرایط که برای آنها وام ثبت می شود حداکثر تا یکماه فرصت دارند جهت تکمیل پرونده و ارائه ضامن به بانک مراجعه کنند در غیر این صورت با گذشت بیش از یکماه بصورت خودکار انصراف از دریافت وام تلقی خواهد شد.

دانشجویانی که اقدام به تشکیل پرونده می کنند صرفا تا پایان ترم تحصیلی ۱۵ بهمن ۹۷ می توانند مدارک خود را تکمیل و وام دریافت کنند در غیر این صورت و تحویل ندادن مدارک در زمان مقرر به منزله انصراف از دریافت وام تلقی خواهد شد.

دانشجویان برای تسهیل و تسریع در تکمیل پرونده حتی الامکان در نزدیکترین شعبه به محل سکونت یا نزدیک ترین شعبه برای مراجعه ضامن را انتخاب کنند.

شرایط دانشجویان و ضامنان واجد شرایط برای دریافت از وام بانک مذکور در شیوه نامه ارائه شده است.

مبلغ وام شهریه ثابت و برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی مبلغ ۵۰۰۰۰۰۰ریال کارشناسی ارشد ۱۱۵۰۰۰۰۰ ریال و دکتری تخصصی ناپیوسه ۲۵۰۰۰۰۰۰ ریال است و امکان افزایش و یا کاهش مبلغ وجود ندارد و صرفا در سنوات مجاز تحصیلی وام پرداخت خواهد شد.

فراخوان مسابقه کتابخوانی اربعین

مسابقه کتابخوانی به مناسبت بزرگداشت ایام اربعین حسینی و ترویج فرهنگ دینی برگزار می گردد

سوالات مسابقه برگرفته از کتاب مقالات پژوهشی (از صحفه یک تا 45) مطرح خواهد شد.

هدف از این کار فرهنگی ، نهادینه سازی فرهنگ مطالعه و افزایش مطالعه بین دانشجویان و نیز آگاهی یافتن از واقعات دینی مذهبی می باشد.

زمان برگزاری مسابقه : 07/‏08/‏۹۷ در ساختمان آموزشی در دو نوبت صبح ( ساعت 9و نیم)  و عصر ساعت 15 برگزار خواهد شد.منتظر حضور عزیزان دانشجو هستیم.

سوالات مسابقه به صورت تستی خواهد بود.

به 5 نفر برتر این مسابقه جوایزی اهداء خواهد شد.

دانلود

قابل توجه کلیه داوطلبان متقاضی تكميل ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي پذيرش صرفاً با اعمال سوابق تحصيلي آزمون سراسري سال 1397 در مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي، به اطلاع میرساند : آخرین مهلت مراجعه به موسسات و تکمیل فرم پایان مهرماه (97/07/30) می باشد