امروز: Sun 22 Sep 2019 برابر با 22 September 2019

مراسم معارفه سرپرست مؤسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی در اتاق جلسات  موسسه برگزار  گردید.و در این مراسم دکتر محمد باقر محسنی به عنوان سرپرست موسسه انتخاب گردید.

این مراسم با حضور اعضای محترم هیات موسس، مسئولین محترم موسسه ،  امام جمعه محترم حاج آقا شکوری ، روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، مسئولین بسیج دانشجویی و تنی چند از  نمایندگان ادارات و حوزه علمیه و اساتید موسسه برگزار گردید.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و سرود ملی آغاز و در ادامه این مراسم حاج آقا موسوی، دکتر عادل فر ، دکتر شکراله زاده و مهندس پاشاپور خوئی ضمن عرض خیر مقدم به حضار گرامی  به  ارائه گزارش کلی از سیاست های وزارت علوم ، وضعیت فارغ التحصیلان و اساتید موسسه و مسایل فرهنگی و پژوهشی کردند و در ادامه امام جمعه محترم ضمن اشاره به فرمایشاتی از امام راحل به انتظارات از دانشگاهیان پرداخت.و همچنین به تمدن اسلامی در گام دوم انقلاب اشاره کرد و تاکید کرد که دانشگاهیان نقش اساسی دارند.در آخر مراسم دکتر محسنی به دانشگاه های پژوهش محور، جامعه محور و کارآفرین محور اشاره کرد.و فرمود به رهنمودهای همه مسئولین نیازمندیم.

Thursday, 12 September 2019 10:24

اطلاعیه مهم

Written by

با استعانت از پروردگار متعال و با همکاری اساتید محترم جلسات دفاع از پایان نامه 8 نفر از دانشجویان ارشد رشته حسابداری مدیریت با حضور اساتید گرامی ، هیات داوران و دانشجویان عزیز برگزار شد.این جلسات با استقبال بی نظیر دانشجویان مواجه شد و بیش از ۵ ساعت به طول انجامید.

جلسه دفاع از پایان نامه ۱۲ نفر از دانشجویان ارشد رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی با حضور اساتید راهنما - مشاور و داوران گرامی و جمعی از دانشجویان علاقه مند برگزار گردید.در این جلسات هر ۱۲ نفر با نمره بالا و امتیاز بالا  از پایان نامه خود دفاع کردند.

اطلاعیه:
آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال دوم (98-97):

قابل توجه دانشجویانی که پایان نامه اخذ نمودند ، جهت اعلام آمادگی دفاع از پایان نامه و تعیین تاریخ دفاع فقط تا بیست و سه شهریورماه فرصت دارند  به آموزش مراجعه نمایند بدیهی است که مسئولیت تاخیر به عهده دانشجو می باشد.
در صورتی که پایان نامه از لحاظ علمی مورد تأیید استاد راهنما باشد ، دانشجو می تواند پس از تهیه نسخه پرینت شده از کل پایان نامه،  نسبت به انجام امورات دفاع اقدام نماید.
آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال دوم (98-97) در زمان های معین شده قبلی در شهریور ماه می باشد. ولی دانشجویان فقط تا بیست و سه شهریور ماه فرصت دارند جهت مراحل دفاع اقدام نمایند در غیر این صورت پایان نامه یک ترم تمدید خواهد شد.

Tuesday, 03 September 2019 12:13

شروع انتخاب واحد 981

Written by
Tuesday, 27 August 2019 09:37

تقویم آموزشی981

بموجب مصوبه جلسه شورای آموزشی،نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 (981) تعیین

و تقویم آموزشی،جهت اطلاع دانشجویان و دانشگاهیان عزیز اعلام میگردد

انتخاب واحد 98.6.12 الی 98.6.21
حذف و اضافه 98.7.15 الی 98.7.18
حذف اضطراری 98.3.10
شروع کلاسها 98.6.23الی 98.10.12
امتحانات  98.10.21 الی 98.11.3
اعلام نمرات 98.10.15
شروع اعتراض به نمره 98.10.15

اطلاعیه:
آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال دوم (98-97):

قابل توجه دانشجویانی که پایان نامه اخذ نمودند ،جهت اعلام آمادگی دفاع از پایان نامه و تعیین تاریخ دفاع تا یک شهریورماه به آموزش مراجعه نمایند بدیهی است که مسئولیت تاخیر به عهده دانشجو می باشد.
تذکر: در هنگام مراجعه به آموزش ارائه فرم های امضا شده اساتید راهنما و مشاور جهت دفاع از پايان نامه (تهیه شده از سایت دانشگاه) ضرورت دارد.امكان دفاع دانشجو پس از سپری شدن 3 ماه بعد از تاریخ تصویب پروپوزال در گروه آموزشی مربوطه وجود دارد.
آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال دوم (98-97) در زمان های معین شده قبلی در شهریور ماه می باشد. ولی دانشجویان فقط تا یک شهریور ماه فرصت دارند جهت مراحل دفاع اقدام نمایند در غیر این صورت پایان نامه یک ترم تمدید خواهد شد.

ثبت نام متقاضیان جذب هیأت علمی در دانشگاه‌ها و مؤسسات تابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری از ۲۶ شهریورماه

براساس جدول زمانی فراخوان جذب هیأت علمی مرداد ماه ۹۸، ثبت نام متقاضیان جذب هیأت علمی در دانشگاه ها و مؤسسات تابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری از ۲۶ شهریورماه آغاز شده و تا ۶ مهر ۹۸ ادامه خواهد داشت.

اعلام نیاز دانشگاه‌ها به هیئت علمی از ۱۹ مردادماه ۹۸ (همزمان با شب عرفه) آغاز شده و تا ۴ شهریورماه ۹۸ ادامه خواهد داشت در این مدت دانشگاه ها فرصت دارند تا اعضای هیئت‌علمی مورد نیاز خود در سال جدید را اعلام کنند.

براساس جدول زمانی فراخوان جذب هیأت علمی مرداد ۹۸، مرکز نظارت از ۵ شهریور الی ۱۶ شهریور ۹۸ اعلام نیاز دانشگاه ها و تخصیص ظرفیت لازم را بررسی خواهد کرد.

دانشگاه‌ها نیز از ۲۰ تا ۲۵ شهریورماه فرصت دارند که نیاز خود را با تأییدیه مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی تطبیق دهند.

فراخوان جذب هیئت‌علمی از ۲۶ شهریورماه توسط مرکز جذب اعضای هیئت علمی آغاز و تا ۶ مهر ۹۸ ادامه خواهد داشت.

فرآیند رسیدگی در دانشگاه‌ها از ۱۳ مهرماه آغاز و تا ۱۳ دی‌ماه ادامه خواهد داشت.

بررسی مرکز جذب و طرح پرونده ها در هیئت مرکزی جذب از ۱۴ دی‌ماه آغاز و تا ۲۹ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.