امروز: Mon 20 May 2019 برابر با 20 May 2019

همزمان با میلاد حضرت علی اکبر (ع) و هفته جوان و در آستانه نیمه شعبان نشست صمیمی با عنوان تبیین نقش جوانان در گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه شمس تبریزی خوی برگزار گردید.
در این نشست اساتید محترم آقای مهندس انوری و خانم دکتر عادلی نیا ضمن تبریک اعیاد شعبان  بر ویژگی های جوان تراز گام دوم انقلاب اشاره کردند و در ادامه بر اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب و نقش جوانان تاکید کردند.در ابتدای این نشست محبوبی ضمن خیر مقدم گویی خدمت اساتید گرامی و دانشجویان عزیز ، با اشاره به اینکه مسئولین محترم دانشگاه شمس تبریزی از برگزاری نشست های علمی ، فرهنگی حمایت می کنند افزود در سال جدید همانند سال های قبل بر آگاه سازی عمومی دانشجویان در کنار مسائل آموزشی و پژوهشی بیشترین بها داده خواهد شد.
ویژگی های جوان تراز گام دوم انقلاب عبارتند از :مومن و انقلابی، مسئولیت پذیر ، فداکار ، هوشیار ، محقق و پژوهشگر، پایکار  و با همت بلند و اراده استوار مسائل و مشکلات را حل میکند.

Thursday, 21 March 2019 23:28

سال1398 سال رونق تولید

یا مقلب القلوب و الابصار
دانشجویان عزیز ، کارکنان گرامی و اساتید محترم ، و دانش آموختگان گرانقدر دانشگاه
بهار ، فصل شکوفه و رویش است ، نشانه ای کامل از آفرینش، از زندگی ، و از تجلی روح الهی در طبیعت ، شاید این نشانه است برای انسان که خود را همساز و یکسان با طبیعت کند ، و با کنار زدن فصل سرما و سردی ، به گرمای معنویت و شکوه طبیعت خداوندی رو آورد؛ دعای زیبای ابتدای سال نیز نماد چنین تحول و انقلاب روحی و معنوی انسان است.
حول حالنا الی احسن الحال؛
دانشگاه شمس تبریزی همچون گذشته ، نقش و رسالت خود را در تحقق سرآمدی علمی و اثربخشی اجتماعی بیش از پیش ایفا کند. حرکت در این مسیر نیازمند همت، همه جانبه نگری، امیدواری، و تحرک علمی و تلاشی خستگی ناپذیر است.
به همه عزیزان افتخار و مباهات می کنیم ، و اطمینان داریم قلب و دل همه اعضا در هر جایی از زمین خدا، همواره و همیشه برای دانشگاه، مردم عزیز ایران ، و سرزمین مقدس ایران می تپد.
به امید روزهای خوب و بهتر؛
سالی پر از خیر و برکت برای همه خواهران و برادران عزیزم آرزومندیم.
مدیریت و هیات موسس موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

جلسه دفاع  از پایان نامه ۴ نفر از  دانشجویان عزیز رشته حسابداری مدیریت با حضور اساتید محترم ( راهنما ، مشاور و داوران گرامی)در دانشگاه از پایان نامه خود دفاع کردند

دهه پنجم انقلاب اسلامی نیاز به جهاد علمی و مدیران جهادی دارد.
جلسه دفاع از پایان نامه ۴ نفر از دانشجویان رشته مدیریت بازاریابی با حضور اساتید محترم برگزار گردید