امروز: Sun 20 Jan 2019 برابر با 19 January 2019

اجرای طرح خداپسندانه یلدای مهربانی برای تکریم نیازمندان واقعی به
 همت دانشگاه شمس تبریزی خوی

به همت کارگروه فرهنگی اجتماعی دانشگاه شمس تبریزی خوی طرح خداپسندانه که مشتمل بر سلسله برنامه هایی برای حمایت از نیازمندان واقعی و اقشار آسیب‌پذیر بود در این دانشگاه عملیاتی شد.
همان‌گونه که در قرآن‌کریم به سنت‌های حسنه اشاره شده و یلدا نیز یکی از سنت‌های حسنه از دیرباز بوده است بنابراین باید به خانواده‌های ایتام ، بیماران صعب‌العلاج و نیازمندان واقعی کمک کنیم.
 هدف از این طرح خداپسندانه ، توزیع بسته اقلام جهت صیانت از سنت حسنه صله رحم و حمایت از اقشار ناتوان و نیازمندان واقعی بود

طرح خدا پسندانه "یلدای مهربانی" با محوریت و تلاش مسئولین دانشگاه و با مشارکت اساتید محترم ، دانشجویان گرامی و کارکنان مهربان در دانشگاه بیست و سه میلیون و هشتصد هزار ریال جمع آوری شد.و اقلام مختلف شامل روغن ، برنج ، مرغ – البسه دخترانه و پسرانه – کاپشن – حلوا و پشمک – میوه و موارد مشابه بود که به بیش از ۱۵خانواده که از نیازمندان واقعی و مستحق بودند رسید. و کام نیازمندان واقعی شهرمون شیرین شد.

جهت رعایت کرامت انسانی و عزت نفس این عزیزان از انتشار عکس های بیشتر و چهره این عزیزان خودداری گردید
همایش پژوهش و فناوری در سالن ارشاد با حضور اساتید، دانشجویان دانشگاه های شهرستان خوی برگزار گردید

در این همایش تنی چند از اساتید و دانشجویان دانشگاه شمس تبریزی خوی حضور داشتند.و از اساتید برتر تجلیل به عمل آمد
برگزاری جشنواره آدم برفی به مناسبت ۹دی و در جهت ترویج  فرهنگ مشارکت همگانی
جشنواره آدم برفی در مجموعه ورزشی ۷ تیر با حضور تنی چند از دانشجویان دانشگاه
.شمس تبریزی خوی برگزار گردید
با اهدای لوح سپاس و جوایزی از دانشجویان توسط اداره ورزش و جوانان و هئیت ورزش های همگانی تجلیل شد.

درگذشت جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات در پی حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس  موجب تألم  فراوان گردید

ضمن ابراز تأسف، این ضایعه دلخراش را به جامعه دانشگاهی کشور، دانشجویان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و خصوصا خانواده  های مصیبت دیده این عزیزان تسلیت عرض نموده و از ایزد مننان برای بازماندگان صبر جزیل مسالت نموده و شفای عاجل را برای دیگر حادثه دیدگان آرزومندیم

Saturday, 08 December 2018 14:27

اطلاعیه های خیلی مهم

Written by

این  مراسمات که  در دو روز با هدف گرامیداشت روز دانشجو و حساس سازی دانشجویان نسبت به مقوله سلامتی در یک محفل صمیمی در سالن ورزشی این دانشگاه برگزار شد. از اساتید دانشگاه و مربی محترم امداد و نجات جناب آقای شکارچی  نسبت به مناسبت روز و اهمیت آن و همچنین نسبت به سبک زندگی اسلامی - پرورش مهارت های امدادی و بشردوستانه هلال احمر تاکید نمود و بر اهمیت کمک های اولیه و بکارگیری فنون آن هم اشاره کرد. این مراسم با اجرای برنامه های فرهنگی ، مسابقه و پذیرایی از عزیزان دانشجو خاتمه یافت.