امروز: Sun 24 Mar 2019 برابر با 24 March 2019

سال1398 سال رونق تولید

یا مقلب القلوب و الابصار
دانشجویان عزیز ، کارکنان گرامی و اساتید محترم ، و دانش آموختگان گرانقدر دانشگاه
بهار ، فصل شکوفه و رویش است ، نشانه ای کامل از آفرینش، از زندگی ، و از تجلی روح الهی در طبیعت ، شاید این نشانه است برای انسان که خود را همساز و یکسان با طبیعت کند ، و با کنار زدن فصل سرما و سردی ، به گرمای معنویت و شکوه طبیعت خداوندی رو آورد؛ دعای زیبای ابتدای سال نیز نماد چنین تحول و انقلاب روحی و معنوی انسان است.
حول حالنا الی احسن الحال؛
دانشگاه شمس تبریزی همچون گذشته ، نقش و رسالت خود را در تحقق سرآمدی علمی و اثربخشی اجتماعی بیش از پیش ایفا کند. حرکت در این مسیر نیازمند همت، همه جانبه نگری، امیدواری، و تحرک علمی و تلاشی خستگی ناپذیر است.
به همه عزیزان افتخار و مباهات می کنیم ، و اطمینان داریم قلب و دل همه اعضا در هر جایی از زمین خدا، همواره و همیشه برای دانشگاه، مردم عزیز ایران ، و سرزمین مقدس ایران می تپد.
به امید روزهای خوب و بهتر؛
سالی پر از خیر و برکت برای همه خواهران و برادران عزیزم آرزومندیم.
مدیریت و هیات موسس موسسه آموزش عالی شمس تبریزی خوی

جلسه دفاع  از پایان نامه ۴ نفر از  دانشجویان عزیز رشته حسابداری مدیریت با حضور اساتید محترم ( راهنما ، مشاور و داوران گرامی)در دانشگاه از پایان نامه خود دفاع کردند

دهه پنجم انقلاب اسلامی نیاز به جهاد علمی و مدیران جهادی دارد.
جلسه دفاع از پایان نامه ۴ نفر از دانشجویان رشته مدیریت بازاریابی با حضور اساتید محترم برگزار گردید

دومین نمایشگاه دانشگاه شمس تبریزی خوی با حضور رئیس محترم شورای اسلامی شهر خوی  جناب آقای دکتر مجید مقدم ، کارکنان دانشگاه و علاقه مندان به هنر و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افتتاح و گشایش یافت.

♨️منتظر حضور همشهریان عزیز و علاقه مندان هستیم. #رویشی نو در راه هست

دکتر مقدم در انتهای بازدید خود از نمایشگاه کیفیت آثار و خلاقیت دانشجویان و هنرمندان را تحسین کرد و اشاره کرد حمایت خود را از کارهای فرهنگی و هنری در اولویت قرار می دهم

Wednesday, 06 February 2019 10:18

انتخاب واحد 972