امروز: Wed 21 Feb 2018 برابر با 21 February 2018

مراحل فارغ التحصیلی

مراحل دریافت گواهی موقت پایان تحصیلات مقطع کارشناسی ارشد

1.مراجعه به واحد تحصیلات تکمیلی جهت کامل نمودن پرونده آموزشی و انجام امور مربوطه توسط کارشناس تحصیلات تکمیلی
2.مراجعه به امور مالی به منظورانجام تسویه حساب مالی وتسویه با صندوق رفاه دانشجویان
3.مراجعه به واحد فارغ التحصیلان تحصیلات تکمیلی و ادامه پروسه فارغ التحصیلی
در این خصوص نکات ذیل حائز اهمیت می باشند:
1. انجام امور فارغ التحصیلان با ارائه وقت قبلی از سوی این واحد صورت می گیرد.
2.ارائه گواهی موقت در روزهای از پیش تعیین شده امکان پذیر است .
3. ارائه کارت پایان خدمت برای آقایان جهت دریافت گواهی موقت الزامی می باشد. دانشجویانی که مشمول انجام خدمت وظیفه می باشند پس از طی مراحل فارغ التحصیلی، معافیت  تحصیلی آنها لغو گردیده و نامه لغو معافیت برای آنان حکم گواهی موقت را خواهد داشت .بدیهی است این دسته از دانشجویان پس از انجام خدمت وظیفه و ارائه کارت پایان خدمت می توانند گواهی موقت خود را از واحد فارالتحصیلان در نوبت مشخص دریافت نمایند.
4.دانشجویانی که کارت پایان خدمت نداشته و مدرک تحصیلی خود را جهت ارائه به مقطع بعدی(دانشگاه محل قبولی) نیاز دارند تنها با ارائه نامه از دانشگاه مقصد مجاز به دریافت گواهی موقت خود می باشند.
5. ارائه کارت دانشجویی به دانشگاه درهنگام تسویه با این بخش الزامی است بدیهی است از دانشجویانی که به هردلیل کارت خود را همراه ندارند پذیرشی به عمل نخواهدآمد.

دانشجویان برای اخذ مجدد کارت دانشجویی می توانند به آموزش مراجعه نمایند .
6. حضور شخص دانشجو جهت دریافت مدرک موقت یا اصل مدرک الزامی می باشد.

مراحل دریافت دانشنامه ( اصل مدرک تحصیلی )
دانشجویانی که مدرک موقت خود رادریافت کرده باشند، می توانند دانشنامه خود را پس از طی مراحل صدور اخذ نمایند.
در زمان تحویل دانشنامه ارائه گواهی موقت ضروری است.
لازم است دانشجویان پیش از مراجعه جهت اخذ دانشنامه با واحد فارغ التحصیلان هماهنگی لازم را به عمل آورده و از آماده بودن مدرک خود اطمینان حاصل نمایند.

برنامه زمان بندی واحد فارغ التحصیلی تحصیلات تکمیلی
جهت ایجاد نظم بیشتر به منظور ارائه خدمات به دانشجویان، امور فارغ التحصیلی فقط طبق زمان تعیین شده قبلی انجام میگیرد.جهت دریافت زمانبندی از کارشناس مربوطه با دانشگاه تماس بگیرید.

واحد فارغ التحصیلان

تحصیلات تکمیلی